La vârsta de 10 ai, fiul meu Alex și-a cumpărat o cameră foto. M-am consultat cu el în legătură cu banii pe care i-a primit de la colind și, desigur că nu a vrut să-i pună într-un cont de economii. Am discutat un pic și am căzut de comun acord că investiția într-o cameră foto de care să ne folosim toți era cea mai bună, pentru acel moment. Rămân la părerea că Alex este cel mai bun fotograf al casei. Sper să apreciați și dumneavoastră pozele pe care le- făcut el, cu diferite ocazii, pe care le-am strâns în galerii tematice.

Alex și camera foto

Pădurea Manifest

În localitatea Poienari, ne surprinde coloritul viu al mediului înconjurător. Ne referim în primul rând la frumusețea locurilor, așezate aici de Dumnezeu, ca o reflecție a frumuseții Sale veșnice, motiv și imbold la meditație și grijă de suflet și de mediul înconjurător.

Mai surprinzătoare este Pădurea Manifest, un superb peisaj antropic, realizat de maestrul Mihai Țopescu din grijă față de pădurile noastre. Mai exact, fiecare copac primește un veșmânt colorat, necesar omului să-și amintească faptul că ar trebui să-i pese mai mult de tăierile ilegale de copaci. Deci, să apreciem pădurea și să spunem STOP tăierilor ilegale de copaci!